Ajuda’ns

Com fer-se Benefactor de la FPAC?

Pots fer-te Benefactor de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya (FPAC) fent una donació monetaria i/o dedicant temps actiu a les activitats de la Fundació. La FPAC dedica l'import integre dels donatius dels Benefactors a la restauració i manteniment de les aeronaus històriques i a la formació pràctica de joves alumnes -aprenents de mecànica i manteniment d'aeronaus amb motor de pistó.

Programa Benefactor 2018/2019 - Donatius Anuals Estàndar

Temps

Monetaris

VOLUNTARI / VOLUNTÀRIA

AMIC / AMIGA INDIVIDUAL

AMIC / AMIGA FAMILIAR

BENEFACTOR

SPOTTER

PRESERVA

HERITAGE

50 H

25 €

37 €

50 €

100 €

250 €

500 €

[/vc_column_text]

Pot fer-se Benefactor de la FPAC ingressant un primer Donatiu Monetari Anual a un dels següents comptes bancaris de la Fundació, anotant en la transferència o ingrés el seu NIF/NIE, Raó Social i/o Nom i Cognoms o bé a través de PayPal.

Sabadell

IBAN / BIC

ES34 0081 5126 1500 0100 3105 / BSAB ES BB XXX

PayPal
Un cop ingressat el Donatiu escrigui'ns a pacbenefactor@gmail.com amb les dades que sol·licitem a continuació. Així podrem enviar-li el Número de Benefactor i periòdicament el Calendari de la Fundació.

Nom i Cognoms

DNI / NIF / NIE

Direcció i Població

Codi postal i Província

Telèfons de Contacte

Correus electrònics

Domicialització bancària

Posteriorment li enviarem per correu electrònic el Certificat de Donació i la confirmació de que hem realitzat la corresponent comunicació a la Delegación de la Agencia Estatal de la Administración Tributaria de Barcelona a efectes de que de l’import de la donació pugui gaudir-se de la deducció de l’impost sobre la renda o de societats.

Si a més de realitzar una donació econòmica anual té interès en participar activament en les activitats de la FPAC com Benefactor Voluntari, indiquins en el correu l'àrea d'activitat de la seva preferència i li proposarem de fer una trobada amb el corresponent Cap d'Equip de Voluntaris per planificar la seva col·laboració.

Pot fer-se Benefactor Individual donant un mínim de 50 Hores Anuals a activitats de voluntariat professional o d'aprenentatge pràctic en règim de voluntariat en les àrees que es relacionen al Programa de Voluntariat, Pràctiques Curriculars i Pràctiques Certificades. Certes activitats no requereixen de la presència regular del voluntari/a a les instal·lacions de la FPAC.

Nom i Cognoms

DNI / NIF / NIE

Direcció i Població

Codi postal i Província

Telèfons de Contacte

Correus electrònics

Per fer-ho efectiu, li agraïrem ens envii un correu electrònic a pacvoluntari@gmail.com amb les dades sol·licitades als nous benefactors, indicant també l'àrea d'activitat de la seva preferència.
Li propossarem de tindre una trobada amb el corresponent Cap d'Equip de Voluntaris per compartir informació i planificar la seva col·laboració. Un cop planificada, li facilitarem personalment tota la documentació que l'acreditarà com Benefactor i com Benefactor Voluntari de la Fundació.

Visites a la Col·lecció d'Aeronaus Clàssiques

DONATIU
DONATION

AMIC / AMIGA INDIVIDUAL

AMIC / AMIGA FAMILIAR

BENEFACTOR

SPOTTER

PRESERVA

HERITAGE

VISITA PRIVADA

+25 € DONATION + 1 VISITA x 10 PAX

1 VISITA x 10 PAX Incluida / Inclosa

1 VISITA x 20 PAX Inclosa / Included

PAC OBERT

DAYS 10:00 - 14:00

FREE

FREE

FREE

SESSIÓ FOTOGRÀFICA

FREE for SPOTTER
1 SESSION x 2 PAX

FREE for PRESERVA
1 SESSION x 5 PAX

Comuniqui'ns per correu electrònic a PACVISITA@GMAIL.COM la data i horari de la Visita Privada o de la Sessió Fotogràfica que vulgui realitzar, junt amb la relació de Noms i Cognoms (tots) i nº de DNI (sols adults) dels participants a fi de que els hi puguem confirmar la disponibilitat de voluntaris per acompanyar la visita i poder gestionar els passis d'accés requerits per l'autoritat de seguretat aeroportuària.

pacvisita@gmail.com

Vols per Benefactors i Voluntaris

AMIC / AMIGA INDIVIDUAL DONATION

AMIC / AMIGA FAMILIAR DONATION BENEFACTOR DONATION

SPOTTER DONATION

PRESERVA DONATION

HERITAGE DONATION

HERITAGE + DONATION

Per Sorteig PAC OBERT

Per Donació Monetària i per sorteig PAC OBERT

El sorteig PAC·OBERT es realitza entre els Benefactors i Benefactors Voluntaris que hagin realitzat el seu Donatiu Anual durant els dotze mesos anteriors al dia del PAC·OBERT. El sorteig permet als Benefactors i Benefactors Voluntaris la possibilitat de viure la exclusiva experiència d'un vol amb una de les aeronaus clàssiques disponibles.

HERITAGE & PRESERVA DONATIONS

A més de contribuir de manera directa al manteniment en vol d'una Aeronau Clàssica de la FPAC, i supeditat a disponibilitat d'aeronau, si vostè vol, podrà gaudir la exclusiva experiència de fer un vol amb una aeronau clàssica de la FPAC.

RESERVA DE SLOT DE VOL

Proposin's data i horari de vol per correu electrònic a OPERACIONS@GMAIL.COM i li confirmarem disponibilitat d'aeronau i possible data del vol així com la documentació d'accés requerida per l'autoritat de seguretat de l'aeroport.

operacions@fpac.org